tiistai 14. huhtikuuta 2015

Lasten korut

Lapsille suunnattuja koruja löytyy suhteellisen paljon markkinoilta, mutta monet lasten koruista ovat aiheeltaan tai ulkonäöltään "lapsellisia" - mikä toki on ymmärrettävää, kun kohderyhmänä ovat lapset. Mutta jos haluaa muistaa lasta esimerkiksi kaste- tai nimiäispäivänä jollain ajattomalla ja käyttöiältään kestävämmällä korulla, supistuu vaihtoehdot huomattavasti. Pienten riipusten aiheina kun useimmiten ovat sydän, nalle, hevonen, koira, enkeli, risti jne. Eli jos haluaa, että lahjan saaja voisi pitää korua koko ikänsä, ei ehkä tule mieleen ostaa nalle-riipusta, jossa mahdollisesti vielä on vaaleanpunaista emalia. Toki joku voi tälläistäkin korua käyttää loppuelämänsä. 

Hyvä vaihtoeto kaste-/nimiäskoruksi on esimerkiksi tämä kultainen Pikkulintu-riipus. Koru valmistetaan aina alusta loppuun käsityönä, jokainen lintu on siis aina hieman erilainen, ei samasta muotista valettu. Korua on mahdollista tilata myös hopeisena.

Kultariipus lintukoru linturiipus lintukoru
Pikkulintu-riipus

Valmistan koruja myös tilauksesta asiakkaan omien toiveiden mukaisesti. Eli jos sinulla on aihe, josta korun haluaisit, ota rohkeasti yhteyttä!

Valmiista mallistosta löytyy myös tämä Sora 11.11-riipus, joka on kooltaan pieni ja sopii esimerkiksi pienelle pojalle lahjaksi. Tätä korua kehtaa käyttää sitten teini-iässäkin. ;)

koru pojalle, hopeariipus
Sora 11.11-riipus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi mitä mieleen juolahtaa, mutta ethän hirveästi huutele hävyttömyyksiä. Kiitos!