perjantai 22. toukokuuta 2015

Päivän pöllöily

Nytpä en kirjoitakaan mitään koruihin liittyyvää, vaan valotan hieman sitä, minkälainen pöllö se täällä pajalla pöllöilee.

Kun täällä pajalla viettelee pitkät päivät yksinään, tuntuu ettei osaa enää kunnolla kommunikoida toisten ihmisten kanssa ja on ihan pökkelö joissain tilanteissa. Ja välillä, kun tajuaa joutuvansa sosiaaliseen tilanteeseen työn puolesta, tulee olo että: Ihmisiä, apua! Hieno homma kun pitäisi yritystään kovasti markkinoida ja saada näkyvyyttä. Ne jotka ovat katsoneet Big bang theorya, tietävät mistä puhun kun kerron, että minun tekisi joskus mieli toimia samoin kuin Raj, kun hänen täytyi pystyä puhumaan naisten läsnäollessa.. Ei sillä ettenkö pystyisi puhumaan tai että olisin jotenkin epäsosiaalinen muuten, mutta kun pitäisi puhua yrityksestä, omasta osaamisesta, markkinoida jne., menee luu kurkkuun ja iskee ihmispelko. No, ehkä tässä vielä joku päivä oppii. Yksintyöskentelyssä on puolensa, mutta älkää ihmetelkö jos joku päivä kuljen vain talojen seinustoja ja luikin piiloon pimeisiin porraskäytäviin; minusta on vain tullut lopullisesti pajahöperö. Täytyisi varmaan alkaa vielä useammin hakeutumaan tilanteisiin, joissa joutuu oman mukavuusalueensa ulkopuolelle.

You are confined only by the walls you build yourself

Eilen taas "jouduin" sosiaaliseen tilanteeseen, kun eräästä vakuutusyhtiöstä kävi edustaja/myyjä tekemässä minulle tarjousta vakuutuksista. Eipä siinä mitään, hänelle minun ei onneksi tarvinnut yritystäni markkinoida, joten tilanne ei ollut ahdistava. Taapamisesta kylläkin teki huvittavan minun pieni väärinkäsitykseni...

Vakuutusyhtiön mies kysyi saapuessaan, että onko tästä montakin uloskäyntiä? Vastasin sitten että kaksi. Lähtiessään hän osoitti komeron ovea ja kysyi, että pääsikö tuosta ulos. Olin puulla päähän lyöty ja sanoin että ei, se on kaappi... No ovelle päin mentäessä hän kysyi sitten, että oliko tästä se uloskäynti ja avasi vessan oven. Siinäpä sitten olin, että öööööh, ei. Ja samalla tajusin! Olin luullut, että hän tarkoitti, onko rappukäytävään useampi sisäänkäyntiä, mutta hän tarkoittikin uloskäyntien määrää suoraan pajalle! No, enpä sitten saanut suutani auki, että olisin selittänyt väärinymmärykseni ja että ei, pajalta ei ole kuin yksi uloskäynti. 

Lähtiessään herra varmaan ihmetteli, että mistä hemmetistä se toinen uloskäynti oli, tai mietti, että olipas pimee akka, kun valehteli uloskäyntien määrän... Tokkopa haluavat minua enää edes asiakkaakseen. Krooninen valehtelija, ei mikään vakuutusyhtiön toiveasiakas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi mitä mieleen juolahtaa, mutta ethän hirveästi huutele hävyttömyyksiä. Kiitos!