perjantai 7. elokuuta 2015

Hiljaiseloa

Nyt on ollut kyllä totaalista hiljaiseloa minulla täällä blogin puolella. Kun ajatukset ei kulje, eikä juttu lennä, niin minkäs teet. On ollut jo pidemmän aikaa sellainen fiilis, että pään sisällä ei liiku kuin tuuli. Onko muilla ollut samaa ongelmaa? Varmaan nämä kesähelteet pehmittänyt pään... Intoa ja inspiraatiota pitäisi nyt kyllä todella löytää, ja vieläpä asiaan, mitä en osaa tehdä; nimittäin markkinointiin! Mutta kun alan miettiä ideoita markkinointiin, niin mun aivoissa tapahtuu kutakuinkin näin:

 

Tässä vaiheessa voin kuulla pääni sisällä erään nimeltä mainitsemattoman henkilön, kutsuttakoon häntä vaikka avopuolisokseni, äänen toteavan: "Tapahtuuko sun aivoissa muka muulloinkaan mitään muuta." No, täytyy myöntää, että ei ole pitkään aikaan tuntunut tapahtuvan. Onneksi tulevia myyntitapahtumia varten täytyy täydentää varastoa, joten paljon on onneksi myös työtä, missä aivojen ei tarvitse toimia niin täysillä, kun työ hoituu rutiinilla.

Pajan ovet ovat muuten nykyään auki muulloinkin kuin sovittaessa, eli tiistaisin klo 10-14 ja torstaisin 14-17. Muulloin satunnaisesti, eli esimerkiksi lauantaisin pidän pajapuotia auki, jos en ole myyntitapahtumissa tai vietä vapaapäivää. Aukioloista ilmoittelen paremmin facebookin puolella. Ja jos kävelet pajani ohi ja kadulla on standi, että paja auki, niin tervetuloa moikkaamaan! Ei ostopakkoa. ;D Ja osoitehan oli: Puistokatu 29 A 38 (Jyväskylä).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi mitä mieleen juolahtaa, mutta ethän hirveästi huutele hävyttömyyksiä. Kiitos!