keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Pitkät työpäivät = sähläystä

Kun päivät venyvät pitkiksi ja on kiirettä, maksimoituu minun sähläys ja onnettomuusalttius ihan omaan luokkaansa.

Viime perjantaina muunmuassa viilsin palan sormestani sekä liimasin pikaliimalla sormeni kiinni kenkääni. Onneksi en sentäs samaa sormea. 

pikaliima, sormen liimaus kiinni

Maanantaina onnistuin jättämään mahamakkarani peltisaksien varsien väliin. Olen onnistunut pitkän aikaa onneksi välttämään tämän (ei siis ole mikään harvinainen juttu ja tiedän, etten ole ainoa, jolle on joskus käynyt näin :D). Pitäisi varmaan ostaa kunnon voimapihdit pajalle, noilla peltisaksilla kun leikkaa kolmen millin lankaa hampaat irvessä ja naama punaisena, niin sitten kun se viimein menee poikki ja samalla jätät mahamakkaran varsien päiden väliin, niin kyllä naurattaa. Tai sitten pitäisi treenata semmonen sixpack, ettei mahasta saa milliäkään kiinni.

MYK Jewel, Jyväskylä
                                        Joku muistaakseni kutsuikin näitä joskus mahankuritus-saksiksi.                                     Mustelmaisesta mahamakkarastani en nyt kuvaa laita.
Pitäisi aina rauhoittua ja keskittyä, kun tekee jotain, mutta se tuntuu onnistuvan minulta vain silloin, kun teen jotakin tärkeää, esimerkiksi kun korjaan ja valmistan koruja, keskittymisessäni ei ole mitään vikaa. Mutta sitten kun tekee näitä ns. vasemmalla kädellä hoituvia asioita, niin minulla kädet toimii aina nopeammin kuin aivot..

Älä ole idiootti, don´t be an idiot, converse, pikaliima

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi mitä mieleen juolahtaa, mutta ethän hirveästi huutele hävyttömyyksiä. Kiitos!