keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kevätsiivous

Keväisin iskee jokin kumma siivous- ja sisustusvimma. Jopa minullekin siis. Olen kuitenkin enemmän sellaisen boheemin ja luovan järjestyksen ihminen... Ja mitenkäs sitä nyt sanotaankaan; tyhjä pöytä, tyhjä pää. Minun pääni ei siis pitäisi ainakaan olla tyhjä. Mutta kyllähän sitä aina välillä ympärilleen katselleessaan alkaa miettimään, että voisihan tämä työympäristö olla hieman enemmän järjestellympi ja vähemmän hallitun kaaoksen vallassa. Siispä aloitin tänään pajalla kevätsiivouksen, kun olin ensin saanut loppuviikolle luvatut korjaustyöt tehtyä. En kyllä "ehtinyt" koko pajaa siivota, eli kun koko paja on siivottu, on ne ensimmäisenä siivotut alueet jo yhtä kaaosta taas... Mutta sellaista se on, kun ei ole työntekijöitä joita laittaa siivoamaan.. 

kaappi siivous ruuvipenkki
Postitustarvike- ja ruuvipenkkikaappi


kaappi siivous kevätsiivous työkalut kultaseppä
Kansio- kirja- ja työkalukaappi
Lähinnä siis järjestelin työkaluröykkiöitä ja muita kasoja. Mutta kyllähän tuosta nyt jo taas paljon helpommin löytää sen työkalun, mitä tarvitsee..  Ja siivosin vielä rakkaan työpöytänikin. Se olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten, koska hermothan siinä menee, kun aina on joku neulaviila tai pinsetit hukassa, vaikka ne on ihan nenän edessä..
kultasepänpöytä työpöytä koru kultaseppä
Ei enää niin hallittu kaaos

kultasepänpöytä siivous koru letkuporakone
Ihana työpöytänihän se sieltä rojun alta paljastui
Ylempi kuva on vieläpä hieman ylivalottunut, niin ei näy ihan kaikki pikkuinen sälä, mitä tuolla pöydällä oli. Tyhjähän se ei ole vieläkään, joten päänkään ei pitäisi olla ihan tyhjä (siippani on tästä kyllä usein eri mieltä).. Mutta siivottavaakin siis jäi, enpä muistanu ottaa kuvaa pöydästä, jolle levautin "vähän" booraksia (valkoista jauhetta), näyttää meinaan se pöytä enemmän joltain kokaiiniluolan pöydältä kuin pajan pöydältä. Mutta sitä ainetta en suosittele vetämään nenään. Enkä kyllä sen puoleen mitään muutakaan. En edes sitä kuuluisaa hernettä.

Suunnitelmissa olisi myös vähän ehostaa pajaa, että olisi enemmän sellainen pajamyymälä, eikä pelkkä työloukko. Ja kyllähän minulla on jo ostettuna pari rullaa tapettiakin, mutta kun tuo minun työmies ei ole saanut aikaiseksi laittaa niitä... Pitäisi myös kehitellä ja rakentaa esittely-/myyntitiski/läppäri-/ruokapöytä yhdistelmäkin. Oon kyllä jo vähä suunnitellu kyseistä monitoimipöytää, pitäis vaan saada se samainen työmies innostumaan rakentelemaan sekin tapetoinnin lisäksi.

Huomenna vietänkin etätyöpäivää, eli suunnittelua tiedossa. Ehkä tämä raivostuttava flunssakin hellittää otettaan, kun yhden päivän pysyy rauhassa kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi mitä mieleen juolahtaa, mutta ethän hirveästi huutele hävyttömyyksiä. Kiitos!